Az NPD elemzői szerint a Nintendo Switch és a Red Dead Redemption 2 lesznek 2018 sztárjai

2018. július 10.
2.1161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Merész kijelentésekkel szolgált Mat Piscatella, az NPD egyik vezető elemzője, aki már most, így az év kellős közepén magabiztosan ki merte jelenteni, hogy véleménye szerint melyik hardver és szoftver lesz idén az abszolút best-seller Amerikában.
Advertisement

Mat véleménye alapján bár a játékszoftverek között óriási lesz a harc, úgy véli, hogy a Red Dead Redemption 2 zár majd az élen, de az ötös listában ott lesz a Call of Duty: Black Ops 4, a Battlefield V, az NBA 2K19 és a Far Cry 5 is.

A konzolok kapcsán Piscatella úgy véli, hogy a Nintendo Switch megveri a teljes mezőnyt, de beszélt összesítettben is a hardverek teljesítményéről, így szerinte idén nagyjából 4 millió masina megy majd el az Egyesült Államok területén a PS4, az Xbox One és a Nintendo Switch triumvirátusban egyenként, de összességében a hardvereladások elérhetik a 17,5 milliós határt.

Bár sokan a dobozos játékok halálát látják, az elemző szerint a tavalyi évhez képest idén 8 százalékkal növekednek majd a fizikai adathordozók eladásai, de a digitális játékok teljesítménye már biztosan két számjegyű lehet.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 2 hónapja és 6 napja

RDR2-t még elhiszem, de hogy a Switch az most el van tűnve az biztos.
Valószínűbb hogy a listán elöl lesz a God of War!

válasz erre

Gólem

6 éve, 2 hónapja és 6 napja

Hát, a Switchet én sem látom nagy sikernek. Tavaly itt is volt egy csomó teszt, meg hirdettek is, most meg sehol semmi. Nem csak itt, máshol sem. Tavaly rohadt nagy pörgés, most meg rohadt nagy csend. Valami nem stimmel velük.

válasz erre

Mordorer

6 éve, 2 hónapja és 6 napja

Szerintem a Nintendo Switch-csel nagyon tévednek, idén sehol semmilyen info nincs erről a konzolról (legalábbis itthon). Nem mondom azt hogy földbe fog állni, de érezhetően lelassult a lelkesedés.

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja