Az NBA 2K20 lett szeptemberben Amerika legkelendőbb videojátéka

2019. október 21.
1.4011
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az NPD Group aktuális jelentéséből megtudtuk, hogy meglepő eredményekkel szolgált a játékeladások tekintetében a tengerentúlon a szeptemberi hónap, lévén az NBA 2K20 lett az USA régiójában a legkelendőbb.

Az ismert kosárlabdás játék után a dobogóra állhatott még a Borderlands 3 - akit nem a második helyre vártunk, sokkal inkább az élre -, de a FIFA 20 szintén bejutott az első három közé, amitől viszont nem számítottunk sokkal jobb teljesítményre, hiszen az USA területén még mindig jobban megy a kosárlabda vagy az amerikai foci, mint a hagyományos futball.

Bár a dobogós helyeken nincsenek Nintendo Switch-játékok, az NPD eredményei szerint mégis a japánok masinája volt szeptemberben a legkelendőbb konzol, de eladási számokról továbbra sem tudunk, mindenesetre pár hónap múlva úgyis drasztikusan változik a helyzet az új PlayStation és Xbox érkezésével, így addig érdemes kihasználnia a Switch-nek a lehetőséget.

Az NPD teljes szeptemberi listáját az alábbiakban láthatod, de meglepő módon most még egy videót is kaptunk a bejelentések mellé.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

zender

8 hónapja, 1 napja

Szerintem az egyetlen térség ahol fogy.

válasz erre

muki

8 hónapja, 1 napja

Az igen! Nálunk ez elképzelhetetlen lenne.

válasz erre

Gólem

8 hónapja, 1 napja

Amerika az igazi piaca ennek a játéknak.

válasz erre
NBA 2K20
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profilja