Az iskolakezdéssel indul az Ary and the Secret of Seasons című zseniális akció-kaland

2020. július 24.
3.9581
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Modus Games bejelentette, hogy az eXiin fejlesztői lassan befejezik a munkát a rendkívül ígéretes Ary and the Secret of Seasons című videojátékon, amihez így már ki is jelöltek egy napra pontos megjelenési dátumot.

Az alkotás így szeptember 1-jén, vagyis az iskolakezdéssel együtt indul majd útnak PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en egyaránt, a főszerepben egy Ary nevű kislánnyal, akinek az a speciális képessége, hogy változtatni tudja az évszakokat, mely a legtöbb fejtörő és akadály megoldásához szükséges lesz.

Merthogy a játék Valdi csodálatos fantáziavilágába kalauzol majd el minket, ahol ezernyi ellenfél, ügyeskedés, logikai fejtörők és egyebek várnak majd ránk, de inkább nézd meg mindehhez az Ary and the Secret of Seasons legújabb kedvcsinálóját, az többet mond minden egyes szónál.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 5 napja

Ha valamit nem programoznak félre nagyon, ez is futni fog mosógépen is Bár grafikailag nem túl erős, engem kárpótol a rajzfilmes stílus és a szép színes világ.

válasz erre

muki

2 hónapja, 6 napja

Nem rossz játéknak tűnik.

válasz erre
Ary and the Secret of Seasons
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaGargameth profiljamarco profiljapityuska profiljagery1113 profiljaiPet profiljaMarduk profiljaSándorkolbász profilja