Az irányításról és a játékmenetről szólnak a legújabb The Quiet Man videók

2018. augusztus 15.
1.3861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix három rövidke The Quiet Man kedvcsinálóval örvendeztetett meg minket, melyek alaposabban is megismertetnek minket ezzel a különleges alkotással, amiben óriási bunyók várnak ránk egy rockerforma főhőssel a középpontban.

A három felvétel természetesen célirányosan érkezett, így míg az elsőn a PS4-es irányításra vethetünk egy pillantást, a maradék két videó pedig az úgynevezett Focus Mode-ot állítja a középpontba, sőt a másodikon még a Focus Meter is felbukkan egy időre, melyek a játékmenet, a bunyók kapcsán nagyon fontosak lesznek.

A The Quiet Man egyébiránt PC-re és PS4-re is megjelenik, de minél többet látunk belőle, annál jobban kételkedünk abban, hogy kell-e majd ez nekünk vagy sem, hiszen a projektnek úgy tűnik, hogy nagyobb volt a füstje, mint a lángja, és hiába tűnik érdekesnek, egyelőre eléggé ZS-kategóriásnak mutatja magát.

Nézd nagyban ezt a videót!







The Quiet Man kedvcsinálóval örvendeztetett meg minket, melyek alaposabban is megismertetnek minket ezzel a különleges alkotással, amiben óriási bunyók várnak ránk egy rockerforma főhőssel a középpontban.'>
2 hozzászólás

muki

6 éve, 1 hónapja és 8 napja

Középső videón egész jó a mozgás.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 1 hónapja és 8 napja

Hogy felbukkant ez a játék a semmiből! röhögő smiley meglepett smiley

válasz erre
The Quiet Man
4.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja