Az Insomniac Games-féle Pókember-játék előtt tiszteleg az új Spider-Man: Into the Spider-Verse trailer

2018. október 03.
4.1141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb trailerrel gyarapodott a Sony Pictures Animation falai között készülődő Spider-Man: Into the Spider-Verse című animációs film, ami olyan jól sikerült, hogy még egy kis videojátékos kikacsintásra is futotta tőle.

Néhány sasszemű néző ugyanis képes volt képkockánként kielemezni az új látnivalót, és megdöbbenve tapasztalták, hogy az egyik jelenetnél még az Insomniac Games által készített Spider-Man című videojáték előtt is tisztelegtek a készítők.

A trailerben ugyanis 1:38-nál Peter Parker bal válla mellett, közvetlenül May néni (?) fejénél felbukkan az egyik speciális pókruha darabkája, melyet korábban nem képregényekből ismerhettünk, a nagy fehér pókkal virító göncöt ugyanis az Incomniac Games álmodta meg a PS4-es Spider-Man-hez.

A hírre a játék több alkotója is reagált, és nem győztek hálálkodni a trailer készítőinek, így például Bill Rosemann, a Marvel Games rendezője is megosztotta a képet a Twitteren, amit a komplett trailerrel együtt az alábbiakban mi is közlünk:




Nézd nagyban ezt a videót!



Spider-Man: Into the Spider-Verse című animációs film, ami olyan jól sikerült, hogy még egy kis videojátékos kikacsintásra is futotta tőle.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 11 hónapja és 14 napja

Elég jól néz ki. mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 11 hónapja és 14 napja

Ez de poén! mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

5 éve, 11 hónapja és 14 napja

Lehet hogy nem is tudatos. mosolygó smiley

válasz erre
Spider-Man
11.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja