Az Infinity Ward válaszolt arra, hogy lesz-e battle royale a Call of Duty: Modern Warfare-ben

2019. augusztus 04.
3.8211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Megannyi pletyka robogott már be korábban azzal kapcsolatban, hogy az Infinity Ward visszahozná a battle royale módot a Call of Duty: Modern Warfare-be, ellenben most a fejlesztők pontot tettek a sztori végére.

Joe Cecot, a játék multiplayer dizájn direktora elmondta egy interjú során, hogy bár a csapat nagy rajongója a battle royale módnak, és lesznek is nagy játékosszámot megmozgató módozatok, viszont sokkal inkább fókuszálnának a hagyományos többjátékos módra, ergo ezúttal nem lesz battle royale.

Bár ezt így szó szerint nem mondta ki Cecot, szavai alapján könnyedén következtethetünk erre, viszont érdemes megjegyezni, hogy benne van a pakliban, hogy esetlegesen a megjelenést követően kerül be a játékba ez a lehetőség.
visszahozná a battle royale módot a Call of Duty: Modern Warfare-be, ellenben most a fejlesztők pontot tettek a sztori végére.'>
5 hozzászólás

Gólem

5 éve, 18 napja

Starjumper írta:
Az összes kisebb nagyobb Battle Royale sárrá kereste magát. Szóval.. ez egy döntés... de felesleges józan eszet emlegetni.
Épp ezért tartom én is ésszerűnek. Nem tűnnek el a többi fos között, hanem azt az élményt akarják nyújtani, amit a játékosok ettől a szériától várnak.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 18 napja

[Tiltott felhasználó!]

Patrik94

5 éve, 18 napja

Győzött a józan ész. mosolygó smiley

válasz erre

Vidoros

5 éve, 18 napja

Nagyon helyes döntés!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 18 napja

[Tiltott felhasználó!]

Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja