Az Infinity Ward bejelentette az új Call of Duty érkezését!

2016. február 12.
4.0991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bizonyára mindenki nagyon meglepődött azon, hogy idén sem maradunk új Call of Duty-játék nélkül, amit a papírforma szerint 2016-ban az Infinity Ward csapata készít majd el.

A srácok minderről maguk számoltak be hivatalos Twitter-csatornájukon, ahol kijelentették, hogy ettől a ponttól kezdve hivatalos a Call of Duty 2016 létezése, és alig várják már, hogy a rajongókkal is megoszthassák, amin éppen dolgoznak.

Hogy erre mikor kerülhet sor, az egyelőre kérdéses, mint ahogyan az is, hogy a Call of Duty: Ghosts folytatásáról van-e szó, esetleg valami másról, de várjunk türelemmel, nemsokára minden kiderül.


4 hozzászólás

totyak

2 éve, 5 hónapja és 18 napja

Még a nagyon régi CoD-okkal játszottam, akkor még érdekesnek találtam, aztán újabban áttértem a Battlefield-re, kb. a 3. epizód környékén. Mostanra már egyik sem érdekel. Kiégtem

válasz erre

Paint

2 éve, 5 hónapja és 19 napja

Ez a világ talán legsokkolóbb híre.

válasz erre

Gólem

2 éve, 5 hónapja és 19 napja

Új Cod? Uhh sokolódtam.

válasz erre

Imperator

2 éve, 5 hónapja és 19 napja

Már tudom mi hiányzott az idén. Remélem nem a Ghostot folytatják, oké hogy megvan a folytatás lehetősége, de szerintem elég hulladék rész lett, különösen pc-n.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

szattila profiljagery1113 profiljawazko profiljaturatur profiljaLaci721 profiljaBvektor profiljamarco profiljaWarriorAutobot profiljaVis Major profilja