Az Infinite Warfare-hoz képest ötször több embert érdekelt a Call of Duty WWII PC-s bétája

2017. október 04.
4.1441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár sokan még mindig húzzák a szájukat, egyre többen belátják, hogy a Call of Duty WWII-vel végre ismét jó úton halad az Activision és a Sledgehammer Games, amit jól bizonyítanak a GitHyp statisztikái a játék legutóbbi bétája kapcsán.

Kiderült ugyanis, hogy közel ötször több embert érdekelt a Call of Duty WWII bétája, mint korábban az Infinite Warfare hasonló kipróbálási lehetősége, hiszen volt olyan alkalom, amikor egyszerre 84 ezer játékos volt jelen a szervereken, ami elképesztő előrelépés az Infinite Warfare 15 ezres átlagához mérten.

Sőt mi több, az eredmény simán megütötte a Call of Duty: Black Ops 3 korábbi 63 ezres aktív felhasználói számát is, amiből arra következtethetünk, hogy a rajongóknak már tényleg nagyon elegük volt a modern hadviselésből, a második világháború pedig még mindig egy megunhatatlan téma.
Call of Duty WWII-vel végre ismét jó úton halad az Activision és a Sledgehammer Games, amit jól bizonyítanak a GitHyp statisztikái a játék legutóbbi bétája kapcsán.'>
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 1 hónapja és 6 napja

Engem is jobban érdekel egy valós történetet feldolgozó epizód.

válasz erre

drift3r91

7 éve, 1 hónapja és 8 napja

Meg 50* ennyi a csaló is. Kár érte. És CoD nem arról hires, hogy foglalkozik a csalókkal. Videóm is van egy pár esetről wtf smiley

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 1 hónapja és 8 napja

Az bizony szép eredmény! meglepett smiley

válasz erre

muki

7 éve, 1 hónapja és 8 napja

Nem csodálom. Ez végre újra COD.

válasz erre
Call of Duty WWII
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja