Az indie fejlesztők örülnek a PlayStation NEO-nak és az Xbox One II-nak

2016. május 02.
3.7941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár sok pletykát hallottunk már az esetleges új PlayStation- és Xbox-konzolról, ellenben a fejlesztők, pláne az indie alkotók véleményét egyelőre még nem igazán.

Most a Severed és a Guacamelee megálmodójaként elhíresült DrinkBox Studio alapítója, Chris Harvey vállalta fel a szócső szerepét, aki a GamesIndustry.biz munkatársainak elmondta, hogy szerinte az indie csapatok hozzájuk hasonlóan örülnek majd az új konzoloknak, és az általuk hozott új lehetőségeknek.

Chris kiemelte, hogy egy tripla-A kategóriás brigád talán nem repes az örömtől, hiszen ezzel újabb SKU-kra kell optimalizálniuk és dolgozniuk, ami számukra még több munka és még több pénz, de egy független csapat másként gondolkozik. Nekik indie-ként inkább új lehetőségeket jelent egy új hardver, illetve nagyobb figyelmet egy megjelenő játék esetén, így mindenképpen üdvözölnék, ha igazak lennének a korábban felmerült pletykák.
5 hozzászólás

Ravor

8 éve, 7 hónapja és 18 napja

Nem arról híresek az indiek, hogy a legerősebb vasak kellenek hozzájuk röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 7 hónapja és 25 napja

Nem értem, hogy ez a fickó milyen új lehetőségekre vár. Az indie játékok pont nem arról híresek, hogy kihasználnák a konzolok adta minden lehetőséget. Ha a mostani konzolok erejét sem használják fel, minek nekik erősebb?

válasz erre

kpal

8 éve, 7 hónapja és 25 napja

Már dolgoznak sokan az új konzolok adta extra lehetőségeken.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 7 hónapja és 25 napja

Az indie játékok között elég sok a ramaty játék amiknek ugyan mind1 hogy milyen vas van alatta mert egy vasalón is elfutna! (Persze nem igaz minden játékra!) A legtöbb fejlesztő nem sokat szenved a játékával csak próbálnak befutni...

válasz erre

Imperator

8 éve, 7 hónapja és 25 napja

A pixeljátékok ugyanúgy elfutnak a régi konzolokon, minek ehhez az új? röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Érkezőben az Xbox One II?

Érkezőben az Xbox One II?

legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja