Az idei év legjobb eladásokat produkáló játéka lett Amerikában a Call of Duty: Black Ops - Cold War

2020. december 14.
11.7591
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár alig egy-két hete jelent meg a boltok polcain, mégis az idei év legjobbjává cseperedett az eladási mutatók alapján a tengerentúlon a Call of Duty: Black Ops - Cold War, melynél egyetlen videojáték sem fogyott jobban az idén.

Az NPD Group beszámolójából ugyan pontos eladási számokat nem kaptunk, de a Treyarch lövöldéje bizonyára sokmilliós eredménnyel tudta elérni mindezt, méghozzá zsinórban már a 13. éve, hiszen az USA régiójában ennyi ideje annak, hogy a megjelenés havában az aktuális Call of Duty a legjobban fogyó videojáték.

Idén pedig nemcsak novemberben, hanem egész 2020 tekintetében elvitte ezt a címet, az pedig már csak hab a tortán, hogy a dobogó második helyére is a sorozat egyik tagja, konkrétan a tavalyi Call of Duty: Modern Warfare állhatott fel, míg a harmadik fokra az Animal Crossing: New Horizons lépett.
3 hozzászólás

Tommy

10 hónapja, 1 hete

Majd ha megérkeznek a listára a Cyberpunk adatok. Addig lesz ez így.

válasz erre

rDAVE

10 hónapja, 1 hete

MW, Warzone és a Mobile után nem volt nehéz eladni.
Két nap és jön a szezon 1, mostanra egész korrekt játék lett. Az mondjuk vicces, hogy több óra CW után visszamegyek az MW-be és megcsap az érzés, hogy mennyivel simábbak az MW animációi.

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 1 hete

Hát mondjuk erre nem számítottam.

válasz erre
Call of Duty: Black Ops - Cold War
22.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja