Az év végén jönnek a Ryzen-es laptopok

2017. május 17.
3.8441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az AMD hamar közismerté tudta tenni a Ryzen szériát, szinte mindenki arról beszél, hogy végre valós harcot látunk a processzorok piacán, mely kapcsán nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy ez nem csak az asztali gépekről szól.

A hordozható számítógépek egyre komolyabbak, rengeteget fejlődött a technológia az elmúlt években, az új csatlakozók, egyre erősebb grafikus megoldások és minőségibb külső mellé pedig egyre jobb processzorokra van szükség. A piacot egyelőre az Intel uralja, ám nemrég az AMD egy vezetője árulta el, hogy mikor terveznek itt is borsot törni a rivális orra alá.

Az év végén jönnek a Ryzen-es laptopok - 2. kép

Mark Papermaster, a vállalat műszaki igazgatója árulta el, hogy az év végéhez közeledve jönnek a Ryzen mobil megoldások, melyeket 2 az 1-ben eszközökben, ultrabook-okban és gamer termékekben is viszontláthatunk majd. Az integrált Zen magokat a Vega platformból merített grafikus egységek egészítik ki, az előző generációs APU megoldásokhoz képest 50 százalékkal gyorsabb CPU és 40 százalékkal erősebb GPU teljesítményt kapunk, miközben energiagazdálkodás is sokkal jobb lesz.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 5 hónapja és 14 napja

Kíváncsi leszek az árukra. röhögő smiley

válasz erre

Bvektor

7 éve, 5 hónapja és 14 napja

Nem is tudom mikor láttam utoljára laptopban AMD-t. Talán akkor mikor épp "lebarnította" a festéket a falon egy jó kis Toshiba röhögő smiley

válasz erre

zender

7 éve, 5 hónapja és 14 napja

Jó kis csata lesz itt karácsonykor. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 5 hónapja és 15 napja

Nyilvánvaló volt, hogy nem csak asztali megoldásokkal állnak elő. Jól is teszik, mindenhol meg kell jelenni az új termékkel.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja