Az év legnagyobb megjelenését produkálta idén a briteknél a Borderlands 3

2019. szeptember 17.
5.0761
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően óriási siker lett a Borderlands 3, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy a briteknél az idei évben magasan a legjobb eladásokat produkáló dobozos videojáték lett a sorban.

Ez így szeptemberben kifejezetten erős teljesítmény annak ellenére is, hogy az új FIFA vagy a Call of Duty: Modern Warfare újraírhatja az állást a későbbiekben, noha nem árt tudni, hogy a Gearbox újdonsága a Days Gone-t taszította le ezzel a teljesítménnyel az idei lista éléről.

A múlt heti eladások tükrében annyit érdemes még kiemelni, hogy a Borderlands 3 természetesen toronymagasan uralta az első helyet, ezáltal még a Gears 5-öt és a PES 2020-at is maga mögé utasította, melyek így csak a dobogó második és harmadik fokára kerültek fel, de a negyedik és az ötödik helyet az NBA 2K20 és a Greedfall szerezték meg maguknak.
3 hozzászólás

Nozomi

10 hónapja, 3 hete

És az év egyik legnagyobb szégyene. Alap konzolokon gyakorlatilag játszhatatlan, One X se tartja a stabil 30 fpst mindig miközben grafikailag az ezeréves Borderlands 2 szintje maradt.

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 3 hete

Van egy saját bázisa, akik mindig megveszik. Ezek szerint ez ilyen nagy.

válasz erre

Gólem

10 hónapja, 3 hete

Nem sok jó cím jött eddig mondjuk...

válasz erre
Borderlands 3
19.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljamarco profiljaSándorkolbász profiljaManiac profiljaMarduk profiljaShade profiljaGamePlay profiljagery1113 profilja