Az év legjobban fogyó konzolos játéka lett a Call of Duty WWII

2017. december 21.
2.9081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A bevételek tekintetében már biztos, hogy egy újabb sikeres esztendőt hagy maga mögött az Activision, akik bejelentették, hogy ők adták ki az idei év két legjobban fogyó konzolos videojátékát.

Ezek közül az élen határozottan a Call of Duty WWII áll, a második világháborús új epizód ugyanis nem véletlenül került fel novemberben az NPD listájának élére, lévén az eladások terén túlteljesített az idei évben minden más konzolos játékot - ezzel állítólag már a megjelenéskor 1 milliárd dollárt generált -, miközben ő lett a generáció legjobban fogyót COD-játéka is.

Az Activision szerint a globális lista második helyén is ők állnak, lévén információik szerint a Destiny 2 produkálta a második legjobb eladást a konzolos játékok között az idén, sőt mi több, a cég történetében még egyetlen alkotás sem produkált akkora PC-s rajtot, mint a Bungie multis FPS-e.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 10 hónapja és 13 napja

Nem kétlem, hogy jó lett a játék, de tucat. Nem volt egy olyan konzol játék, vagy akár multiplatform játék, ami nem jön évente, egyedi, ötletes és kellemes játszani? Ez nagyon nem jó így.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 10 hónapja és 13 napja

Jól sikerült, gratula nekik!

válasz erre

Imperator

6 éve, 10 hónapja és 13 napja

Azért ez valahol igen szomorú.

válasz erre

muki

6 éve, 10 hónapja és 13 napja

Visszanyerték az emberek bizalmát. Bár a Destiny 2 hát... Az meglep.

válasz erre
Call of Duty WWII
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja