Az eredeti tervek szerint már augusztusban megjelent volna az Xbox Series X

2020. július 02.
11.9241
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik, hogy alaposan szerette volna beelőzni a megjelenéssel a Sony PS5 konzolját a Microsoft, a Thurrott legfrissebb jelentéséből ugyanis kiderült, hogy az Xbox Series X eredetileg már augusztusban megjelent volna.

Csakhogy ezt a tervet teljes egészében keresztülhúzta a járványhelyzet, mint ahogyan azt is, hogy legkésőbb októberben már piacra kerüljön a Lockhart kódnéven ismert gyengébbik masina, és minderről júniusban szerették volna lerántani a leplet, de a jelen állás szerint minden tolódik, méghozzá nem is keveset.

A Thurrott egyébiránt a Lockhart kapcsán kiemelte, hogy nem az Xbox Series X kicsinyített változata lesz, hanem egy tradicionálisabb konzol, ami arra utal, hogy míg az Xbox Series X gyakorlatilag egy PC-torony lehet, addig a Lockhart a küllem és a felépítés terén inkább az Xbox One X koncepcióját követi majd, amihez talán teljesen egyedi hardverek is csatlakozhatnak. Mindez azonban még csak pletyka, de júliusban talán minden kiderülhet!
2 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Legalább felfutott volna a karácsonyi szezonra. Viszont idén biztos nem lesz akkora az sem mint szokott, kevesebb lesz a pénz.

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Elég fura időpont lett volna mondjuk, nyár közepe.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaImperator profilja