Az Epic Games bejelentette a Fortnite 2019 World Cup névre hallgató világbajnokságot

2018. június 14.
4.0801
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Epic Games csapata már korábban jelentette, hogy 100 millió dolláros díjazást dobnak össze a Fortnite jövő évre tervezett esportos bajnokságaihoz, amihez most formálisan is bejelentették a kapcsolódó világbajnokságot.

Ez lesz a Fortnite 2019 World Cup, melyre mind a 125 millió játékos kvalifikálhatja magát, és az Epic Games jelentése szerint bárkiből lehet nyertes, a hivatalos selejtezőkre pedig világszerte lehet majd regisztrálni, és bár ezek az események főként a szólóban és duóban indulókat támogatják, de lesznek kisebb bajnokságok csapatoknak is.

A Fortnite felhasználói bázisa egyébiránt éppen a minap indult újabb drasztikusabb növekedésnek, hiszen elérhetővé vált a népszerű battle royale Nintendo Switch konzolokra is.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Nabe

11 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ekkora viccet hogy 100 millió dolláros e-sport versenyt akarnak csinálni egy olyan játékból amibe bloom van és konkrétan rng hogy hova megy a lövedéked és a szerencsén múlnak a harcok. Undorító ez a játék, az egész community gyerekekból áll akiknek tök mindegy milyen **** játékkal játszanak amíg a haverjai azt játszák addig ő is azt fogja játszani de az a rosszabb hogy minden egyes közösségi platform kíválatlanul az arcodba nyomja ezt a förmedvény ami szintén elsősorban a könnyen manipulálható gyerekeket célozza.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 5 napja

Minél többet játszottam vele annál fusztrálóbb volt.
Nem sokat játszottam vele így is, de szerintem ez után nem is fogok már vele.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 6 napja

Jókor töröltem. Sok esélyt kapott tőlem a játék, de nem értem, hogy miért ragad oda bárki elé.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 6 napja

Kifacsarnak ebből a játékból mindent amíg még csak lehet.

válasz erre
Fortnite
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljaManiac profiljaHellblade profiljasony1515 profiljarDAVE profiljaiPet profiljaWickedSick profilja5t3v3nk3 profiljaImperator profiljaDerekhun profiljamarco profilja