Az endgame tartalmat foglalja össze a legfrissebb Anthem előzetes

2019. február 06.
7.2661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Anthem esetében hatalmas szerepet játszik az endgame tartalom, azaz hogy a történet befejeztével legyen lehetőségünk újabb és újabb kihívásokba vetnünk magunkat, hogy egyre erősebb felszereléseket lootolhassunk még keményebb ellenfelek legyőzéséhez.
 

A játékban várnak ránk majd úgynevezett "Contract"-ok, azaz olyan munkák, melyekre Fort Tarsis lakói és ügynökei kérnek fel minket, ezenfelül napi, heti és havi kihívásokat is teljesíthetünk.

Strongholdok is várnak ránk, amennyiben igazán kemény dióra fáj a fogunk, ebben ugyebár csak négyfős brigáddal vehetünk részt, de szerencsére a matchmaking rendszer gondoskodik róla, hogy ne maradjunk egyedül. Ami viszont teljesen friss információ, az az Anthem legtöbb kihívását tartogató endgame tartalma, a Cataclysm.

A Cataclysmek időleges eventek lesznek, ahol extrém időjárási körülmények között, elképesztően nagy veszélyt jelentő ellenségekkel szembeszállva tudunk újabb jutalmakhoz hozzáférni.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

VaPe

2 éve, 11 hónapja és 5 napja

Hentes írta:
Hú de nagy pofára esés lesz ez a játék, ilyen videók után majd amikor jön a végeredmény.
Szerintem is. Túl látványosak, jól vannak összevágva, aztán majd jön a feketeleves, bugok, lagok, nem működő szerverek, kevés játékos. Borítékolható.

válasz erre

Hentes

2 éve, 11 hónapja és 5 napja

Hú de nagy pofára esés lesz ez a játék, ilyen videók után majd amikor jön a végeredmény.

válasz erre
Anthem
2.989 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profilja