Az első részhez képest feleannyi Destiny 2 fogyott a briteknél

2017. szeptember 11.
3.8161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően a brit játékeladási lista élére verekedte magát a Destiny 2, ami az idei évben a legjobb rajtot produkálta a szigetországban, ha kizárólag a dobozos videojátékok eladásait nézzük.

Ehhez kapcsolódik egy másik adat is, miszerint a Bungie alkotása 175 ezer példányban kelt el az első héten, ami meglehetősen rossz, ha azt vesszük alapul, hogy az eredeti Destiny annak idején 417 ezret produkált ugyanekkora időintervallumban.

Persze mielőtt bárki hirtelen ítélkezne, azért tegyük hozzá gyorsan, hogy a Destiny annak idején PS3-ra és Xbox 360-ra jelent meg - melyekből sokkal több volt a piacon, mint most PS4-ből és Xbox One-ból -, mindemellett pedig az elmúlt pár évben a digitális eladások irányába dőlt a mérleg nyelve, tehát ez sem volt túl jó hatással a számokra.

Világszerte azonban bizonyára nincs miért panaszkodnia a készítőknek, hiszen hétvégén 1,2 millió játékosnak mondtak köszönetet, ami nem is olyan rossz...
Destiny 2, ami az idei évben a legjobb rajtot produkálta a szigetországban, ha kizárólag a dobozos videojátékok eladásait nézzük.'>
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Én nem hiszem, hogy a gyengébb eladásokat még mindig arra lehetne fogni, hogy kevesebb a konzol, mint anno előző generációban.

válasz erre

Gólem

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Ők is megvárják a teszteket mint én. röhögő smiley

válasz erre

Hentes

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Várható volt hogy söpörni fog ekkora hype után. mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Hát igen, gondolom a legtöbb már online fogyott.

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja