Az első részhez képest feleannyi Destiny 2 fogyott a briteknél

2017. szeptember 11.
3.4691
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően a brit játékeladási lista élére verekedte magát a Destiny 2, ami az idei évben a legjobb rajtot produkálta a szigetországban, ha kizárólag a dobozos videojátékok eladásait nézzük.

Ehhez kapcsolódik egy másik adat is, miszerint a Bungie alkotása 175 ezer példányban kelt el az első héten, ami meglehetősen rossz, ha azt vesszük alapul, hogy az eredeti Destiny annak idején 417 ezret produkált ugyanekkora időintervallumban.

Persze mielőtt bárki hirtelen ítélkezne, azért tegyük hozzá gyorsan, hogy a Destiny annak idején PS3-ra és Xbox 360-ra jelent meg - melyekből sokkal több volt a piacon, mint most PS4-ből és Xbox One-ból -, mindemellett pedig az elmúlt pár évben a digitális eladások irányába dőlt a mérleg nyelve, tehát ez sem volt túl jó hatással a számokra.

Világszerte azonban bizonyára nincs miért panaszkodnia a készítőknek, hiszen hétvégén 1,2 millió játékosnak mondtak köszönetet, ami nem is olyan rossz...
4 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 6 napja

Én nem hiszem, hogy a gyengébb eladásokat még mindig arra lehetne fogni, hogy kevesebb a konzol, mint anno előző generációban.

válasz erre

Gólem

10 hónapja, 6 napja

Ők is megvárják a teszteket mint én.

válasz erre

Hentes

10 hónapja, 6 napja

Várható volt hogy söpörni fog ekkora hype után.

válasz erre

VaPe

10 hónapja, 6 napja

Hát igen, gondolom a legtöbb már online fogyott.

válasz erre
Destiny 2
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaImperator profiljaLaci721 profiljaVis Major profilja