Az első napon elkapkodták az összes Dark Souls képregényt

2016. április 26.
3.7651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igazán jó lóra tett a Titan Comics csapata, amikor úgy döntöttek, hogy egy képregényt készítenek a Dark Souls alapján, a sorozat első száma ugyanis a hírek szerint mind egy szálig elfogyott.

Sőt mi több, minderre már a megjelenés első napján sor került, és mivel még mindig óriási az érdeklődés a grafikus novella iránt, ezért május 18-án számíthatnak majd újranyomásra a fanatikusok.

Érdekesség, hogy a második nyomás új borítóval érkezik, amit Alan Quah (Orphan Black, Godzilla: Awakening) készített, egyszóval az első kiadás birtokosainak is érdemes lesz újra lecsapniuk rá.
5 hozzászólás

Ravor

8 éve, 7 hónapja és 8 napja

Nem csodálom, hogy mind elfogyott, jó játék mellé talán egy jó képregény is, bár még nem volt hozzá szerencsém röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 7 hónapja és 9 napja

Nem mindegy azért, hogy hány darab készült belőle. Kevésből könnyen elmegy mind első nap. Az újranyomás új borítója meg egy nagyon mocsok húzás. Szinte kényszeríti az első szám megvásárlóit, akik össze szeretnék gyűjteni az összes számot, hogy ezt is megvegyék, ha teljes sorozatot akarnak.

válasz erre

nefaria

8 éve, 7 hónapja és 9 napja

Egy nap alatt az összes elfogyott, nem semmi! meglepett smiley

válasz erre

1000feri

8 éve, 7 hónapja és 9 napja

a 3. kiadás majd 3. boritót kap mosolygó smiley

válasz erre

Elisorne

8 éve, 7 hónapja és 9 napja

Leleményes emberkék majd jó magas áron megpróbálják eladni ebay-en mosolygó smileyBár most még normális áron be lehet szerezni ott is röhögő smiley

válasz erre
Dark Souls 3
9.988 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja