Az első kép és részletek a Star Wars: Battlefront - Bespin DLC-ről

2016. június 10.
3.6091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A DICE bemutatta az első koncepciós rajzot a Star Wars: Battlefront soron következő letölthető tartalmáról, amely Bespin címmel érkezik, és a látnivaló mellett információ szintjén is megtudtunk róla egyet és mást.

Kiderült például, hogy a bővítményben a legendás csempész, Lando Calrissian és a hidegvérű fejvadász, Dengar bőrébe bújhatunk majd bele, akik a Bespin bolygón két újabb pályán harcolhatnak, így a híres Cloud City mellett az Administrator's Palace-ban is lehetőségük nyílik elszabadítani a poklot.

A kiegészítővel érkezik majd egy új jármű is, egy bizonyos "felhő autó", de két újabb fegyver is csatlakozik a kínálathoz, tehát a Bespin DLC ugyanakkora tartalommal kecsegtet majd, mint a játék korábbi bővítményei.

A DLC várhatóan egyébiránt június 21-től indul majd útjára, és a bővebb részletekről - az új játékmódokról, pályákról, karakterekről, csillagkártyákról és egyebekről - előtte még biztosan jelenteni fog a DICE.
Star Wars: Battlefront soron következő letölthető tartalmáról, amely Bespin címmel érkezik, és a látnivaló mellett információ szintjén is megtudtunk róla egyet és mást.'>
2 hozzászólás

venoman

8 éve, 6 hónapja és 11 napja

Zsír röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 6 hónapja és 13 napja

Ezen a képen olyan az a torony, mint a Dragon Ball-ban, ahol az a macska isten lakik röhögő smiley

válasz erre
Star Wars: Battlefront
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja