Az első hónapban több mint 3,5 millió játékost mozgatott meg az Outriders

2021. május 20.
24.0401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Outriders határozottan szépen teljesített ahhoz képest, hogy új IP-ként kellett helyt állnia a piacon, ugyanis a People Can Fly által fejlesztett és a Square Enix által kiadott looter-shoter kapcsán most érkezett némi friss hír infó a játékosszámot illetően.

A kiadó megerősítette, hogy a megjelenést követő egy hónapban valamivel több mint 3,5 millió felhasználót mozgattak meg összesen - ebbe beletartozik mindenki: aki csak belekukkantott a játékba 5 perc erejéig, és az is, aki az Outriders-en belül élte a második életét.

Emellett a játékosok átlagosan több mint 30 órát játszottak, úgyhogy összességében annak ellenére, hogy egy új IP-ről beszélünk, nagyot ment az Outriders. Nem szabad azt sem elfelejteni, hogy a premiernaptól fogva bent figyelt a Game Pass-ben a játék, ami azért jócskán megdobta ezeket a számokat.
Outriders határozottan szépen teljesített ahhoz képest, hogy új IP-ként kellett helyt állnia a piacon, ugyanis a People Can Fly által fejlesztett és a Square Enix által kiadott looter-shoter kapcsán most érkezett némi friss hír infó a játékosszámot illetően.'>
5 hozzászólás

Moby Dick

3 éve, 1 hónapja és 7 napja

Lehet kéne nekik egy kis reklám.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 1 hónapja és 7 napja

Ingyen bedobva azért az nem olyan jó szerintem...

válasz erre

Gólem

3 éve, 1 hónapja és 7 napja

Nem olyan rossz az a szám szerintem.

válasz erre

VaPe

3 éve, 1 hónapja és 7 napja

Hát az nem valami sok. meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

3 éve, 1 hónapja és 7 napja

Az egyigen szép eredmény, viszont benne van egy ingyenes szolgáltatásban, jóval felette is lehetett volna, ha igazán jól sikerül, és megmozgatja a népet.

válasz erre
Outriders
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaRemulto profiljaBotyi profiljaGargameth profilja