Az ellenállás vezetőjéről szól a Wolfenstein II: The New Colossus friss trailere

2017. szeptember 26.
3.4241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda egy újabb trailerrel örvendeztette meg a Wolfenstein II: The New Colossus-ra várakozókat, amelyen nem kisebb név kapta a főszerepet, mint Horton Boone, az amerikai ellenállás vezéralakja.

Hiába rettegnek ugyanis az Amerikát elfoglaló nácik B.J. Blazkowicz-tól, az alábbiakban látható traileren is látható, hogy az igazi hatalom Horton Boone kezében lesz, aki egyfajta prófétaként vezeti az ellenállást, azonban a videó alapján nem úgy tűnik, mintha túl jó kapcsolatot ápolnának főhősünkkel.

Akárhogyan is legyen, a Wolfenstein II: The New Colossus-ról a Bethesda hírei szerint még ma egy újabb gameplay videó is beroboghat majd - ha minket kérdeztek, szokásosan az esti órákban -, miközben a megjelenést még mindig október 27-én várjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de 2018-ban Nintendo Switch-re is számíthatunk rá.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

2 éve, 11 hónapja és 2 napja

Switch verzió gondolom itt is kb. egy közepes pc beállításnak felel majd meg, mint a Doom-nál, ami igazából nem is rossz. Switch hardverileg szerintem az előző generációval van partiban, ha akarnák, szerintem oda is ki tudnák adni még visszább vett grafikával a játékot.

válasz erre

Direktor

2 éve, 11 hónapja és 2 napja

Ez pont nem olyan látványos trailer de azért rohadt jó.

válasz erre
Wolfenstein II: The New Colossus
18.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja