Az egykori zeneszerző szerint talán soha nem készül már új Banjo-Kazooie

2019. július 16.
3.0121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha a Microsoft meg akarja menteni platformját, ahhoz szükség lesz visszahoznia néhány olyan legendát a színtérre, mint a Banjo-Kazooie, azonban hiába várták sokan már az idei E3-ra, egyelőre úgy tűnik, hogy nem sok esély van az egykori kaland folytatására.

Pontosan ezt az elvet vallja Grant Kirkhope, az egykori alkotás zeneszerzője is, aki a VGC magazinnak egy interjúban elmondta, hogy bár nagyon örül annak, hogy még mindig nem felejtették el a rajongók a játékot, azonban ő sem tudná biztosan megmondani, hogy valaha is elkészülhet-e egy új Banjo vagy sem.

Grant abban sem biztos, hogy van-e manapság megfelelő piaca egy ilyen játéknak, mindenesetre a Rare most rendkívül elfoglalt a Sea of Thieves támogatásával, de hogy azért valami pozitívumot is mondjon, hozzátette pluszban, hogy talán az E3-as hangok és kérések után a Microsoft újragondolja kicsit a Banjo-Kazooie jövőjét.
3 hozzászólás

Direktor

5 éve, 2 hónapja és 9 napja

Rohadtul kár. Nagyon eltűntek ezek a játékok. szomorú smiley

válasz erre

muki

5 éve, 2 hónapja és 9 napja

Mindig csak tervek, meg így lesz meg úgy lesz. Erre kihoznak egy csak digitális konzolt, ami a kutyának nem kell. Nagyon érzik az igényeket... röhögő smiley

válasz erre

Tommy

5 éve, 2 hónapja és 9 napja

Kénytelen lesz lépni MS a játékosok irányába is, mert amit a One szériával csinál, az minden csak nem játékplatform.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja