Az egyik fejlesztő gyakorlatilag megerősítette, hogy készül a GTA VI

2019. április 19.
9.0331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bibin Michael egyaránt dolgozott művészként a Red Dead Redemption 2-n és a Grand Theft Auto V-ön is a Rockstar India berkein belül, és most az Art Stationös önéletrajzában felbukkant egy bizonyos hatodik rész.

Természetesen a Nagy Autólopás hatódik fejezetéről van szó, amely fel lett tüntetve a munkái között, így gyakorlatilag biztosra vehetjük, hogy valóban hegesztik már a GTA VI-ot, igaz ebben nem is kétkedtünk eddig sem, no meg azért azt se feledjük, hogy semmi nem hivatalos, amíg nincs bejelentve.

Ennek ellenére viszont ez azt jelentheti, hogy a Rockstar Games tempóját ismerve legközelebb sem nyúlnak más projekthez, mint a jól bevált pénzforráshoz, pedig szívesen megnéznénk egy Bully 2-t, melynek alapkoncepciójában bőven van annyi kraft, hogy meg tudjon újulni az egykori - egyébként fenomenális - első felvonáshoz képest.
felbukkant egy bizonyos hatodik rész.'>
6 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 5 hónapja és 3 napja

Hát már ideje, mert azért a legutolsó rész 2013-ba jött és az már nagyon rég volt. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 5 hónapja és 6 napja

Lassan be kell jelenteniük, egy két éven belül meg érkeznie kell, egyetértek totyakkal.

válasz erre

totyak

5 éve, 5 hónapja és 6 napja

Eddig sem volt kétségem afelől, hogy készül egy GTA, de abban nem vagyok biztos, hogy GTA VI lesz a címe. Ahogy korábban jósoltam, szerintem idén szeptember, október környékén be is jelentik és maximum a logót megmutatják. Maga a játék valamikor 2021-ben jelenik meg, a kettő közötti időben pedig itt-ott mutogatnak valamit belőle.

Viszont hiába megyek a linkelt oldalra, ott nem látok semmit a GTA-ról. Vagy nem veszek észre valamit, vagy törölte az illető. Egyébként van ennek valami tényleges alapja, vagy akár én is csinálhatnék magamnak kamu játékfejlesztői profilt ilyen oldalakon?

válasz erre

Vidoros

5 éve, 5 hónapja és 6 napja

Csak már mutatnának belőle valamit...

válasz erre

VaPe

5 éve, 5 hónapja és 6 napja

Sosem hittem volna hogy fejlesztik. röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 5 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja