Az egyik fejlesztő gyakorlatilag megerősítette, hogy készül a GTA VI

2019. április 19.
8.2301
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bibin Michael egyaránt dolgozott művészként a Red Dead Redemption 2-n és a Grand Theft Auto V-ön is a Rockstar India berkein belül, és most az Art Stationös önéletrajzában felbukkant egy bizonyos hatodik rész.

Természetesen a Nagy Autólopás hatódik fejezetéről van szó, amely fel lett tüntetve a munkái között, így gyakorlatilag biztosra vehetjük, hogy valóban hegesztik már a GTA VI-ot, igaz ebben nem is kétkedtünk eddig sem, no meg azért azt se feledjük, hogy semmi nem hivatalos, amíg nincs bejelentve.

Ennek ellenére viszont ez azt jelentheti, hogy a Rockstar Games tempóját ismerve legközelebb sem nyúlnak más projekthez, mint a jól bevált pénzforráshoz, pedig szívesen megnéznénk egy Bully 2-t, melynek alapkoncepciójában bőven van annyi kraft, hogy meg tudjon újulni az egykori - egyébként fenomenális - első felvonáshoz képest.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

6 hónapja, 1 hete és 3 napja

Hát már ideje, mert azért a legutolsó rész 2013-ba jött és az már nagyon rég volt.

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 2 hete

Lassan be kell jelenteniük, egy két éven belül meg érkeznie kell, egyetértek totyakkal.

válasz erre

totyak

6 hónapja, 2 hete

Eddig sem volt kétségem afelől, hogy készül egy GTA, de abban nem vagyok biztos, hogy GTA VI lesz a címe. Ahogy korábban jósoltam, szerintem idén szeptember, október környékén be is jelentik és maximum a logót megmutatják. Maga a játék valamikor 2021-ben jelenik meg, a kettő közötti időben pedig itt-ott mutogatnak valamit belőle.

Viszont hiába megyek a linkelt oldalra, ott nem látok semmit a GTA-ról. Vagy nem veszek észre valamit, vagy törölte az illető. Egyébként van ennek valami tényleges alapja, vagy akár én is csinálhatnék magamnak kamu játékfejlesztői profilt ilyen oldalakon?

válasz erre

Vidoros

6 hónapja, 2 hete

Csak már mutatnának belőle valamit...

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 2 hete

Sosem hittem volna hogy fejlesztik.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 hónapja, 2 hete

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaStarjumper profilja