Az eddigi leghalálosabb fegyverrel gyarapodik a Rainbow Six: Siege

2019. november 10.
4.3671
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Zajlik a készülődés a Rainbow Six: Siege vadonatúj szezonjára, az Operation Shifting Tides-ra, amely kapcsán most megvillantották, hogy milyen új nyalánkságok fognak érkezni - ezeket értelemszerűen majd az új szezonnal érkező operátorok kapják kézhez.

Kali ketyeréje az eddigi leghalálosabb flinta lesz a játék történetében, ugyanis egy olyan puskát kap kézhez, amely tulajdonképpen mindenféle falfelületet áttör egy lövéssel, és akár a bepáncélozott részek túloldalán elhelyezkedő védelmi kütyüket is ki lehet vele kapni. A fejlövés értelemszerűen egyből öl, a testlövés kapásból leterít.

Mindeközben a védők palettáját kiegészíteni hivatott Wamai egy Jäger alternatívaként is betudható, ugyanis szintén a berepülő gránátokat fogja magába szippantani a kütyüje, annyi különbséggel, hogy ez nem hatástalanítja a gránátokat, hanem odébb húzza őket, hogy aztán ott süljenek el. Ez rengeteg taktikázási lehetőségnek utat enged, például ha az ellenfél füstgránátját elhúzzuk előlük, vagy a felénk repülő gránátot teljesen más pozícióba tereljük ezáltal.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

5t3v3nk3

5 hónapja, 4 napja

Tuhajohn írta:
Játszik ezzel még valaki?
Jajj fijam.. ne már.. Egyik legnépszerűbb cucc a piacon... Ha nem tudsz valamit ne próbálj lekezlő lenni..

válasz erre

WickedSick

5 hónapja, 4 napja

Tuhajohn írta:
Játszik ezzel még valaki?
Folyamatosan dönti meg a játékosszám-rekordokat, egyre többen ugranak bele, Steamen is egyre feljebb mennek a mutatók, konzolon ha jól emlékszem még többen is tolják, mint PC-n.

válasz erre

Tuhajohn

5 hónapja, 4 napja

Játszik ezzel még valaki?

válasz erre

Eltohn

5 hónapja, 4 napja

Szopatós fegyver.

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja