Az eddigi legerősebb hónapját zárta augusztusban a Fortnite

2018. szeptember 21.
6.0801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Epic Games egy blogbejegyzésben erősítette meg a rajongóknak, hogy indulása óta egyik olyan hónap sem sikerült számukra annyira erősen, mint az augusztus, lévén majdnem 80 millió egyedi felhasználó jelentkezett be egy kis csatározás kedvéért.

Hogy egészen pontosak legyünk, az Epic Games összesen 78,3 millió játékost számolt össze, és rajtuk biztosan nem múlik majd a további siker, lévén bejelentették, hogy októberben újabb jelentős tartalmi frissítésekkel készülnek, így érkezik például a Fall Skirmish, mely a szeptember 25-én rajtoló hatodik szezon egyik extrája lesz.

Ezzel kapcsolatban túl sok konkrétum még nem látott napvilágot, de a fejlesztők már most megígérték, hogy nem szeretnék egyszerűen klónozni a Summer Skirmish-t, de az biztos, hogy az event részeként 10 millió dollárért versenyezhetnek majd a játékosok.
4 hozzászólás

muki

6 éve, 20 napja

Néhányszor játszottunk vele de nagyon hamar unalomba fullad. El nem tudom képzelni hogy lehet ebbe heteket, hónapokat ölni.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 20 napja

Nekem csak foglalja a helyet a gépemen!
Hiába adtam neki többször is esélyt, nem tudtam megszeretni. Unalmas egy játék és konkrétan minden sarkon hemzseg a mikrotranzakcióktól!

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 20 napja

Hihetetlen! meglepett smiley Gondolom az Androidos megjelenés sokat dobott rajta.

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 20 napja

Ezen komolyan mindig sokkolódok. Rohadt unalmas game, mit szeretnek rajta? meglepett smiley

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja