Az eBay-en árulja az eredeti forráskódokat a Leisure Suit Larry alkotója

2018. december 03.
8.8951
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igazi játéktörténelmi ereklyékre tehetnek szert azok, akik rendelkeznek némi félretett pénzzel, lévén Al Lowe, a Leisure Suir Larry alkotója úgy döntött, elárverezi legendás játékainak eredeti forráskódját.

Az aukcióra az első és a második rész eredeti állományai is felkerültek, melyeket óriási floppy lemezen vásárolhatunk meg a 72 éves legendától, aki igencsak szépen kaszál majd ezekkel, hiszen az első és a második részre egyaránt 2,6 millió forintnak megfelelő összegen áll a licit.

Al egyébiránt egy sor más ritkaságot is feltett az eBay-re - a teljes lista ITT -, ezáltal például a Bob-A-Bet című extrém ritka 1982-es Apple-játék gyűjtői kiadását is, ami már most közel 3 millió forinton áll.
3 hozzászólás

totyak

8 hónapja,

Azt azért tegyük hozzá, Al nem garantálja, hogy a lemezek működnek is. Mindenesetre így is játéktörténeti relikviákhoz jutnak a vásárlók. De úgy tudom, hogy a neten nem tehetik közzé a lemezeken található kódokat. Mellesleg ezek olyan kódok, amik már a Sierra-nak sincsenek meg, Al szerint.

válasz erre

WarriorAutobot

8 hónapja,

Nem pénz érte!

válasz erre

Tommy

8 hónapja,

Az még nem is sok érte!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

szedmond01 profiljawazko profiljababem profiljaManiac profiljarDAVE profiljaHellblade profiljaiPet profiljagery1113 profiljaDav2377 profilja