Az EA már vizsgálja a Command & Conquer folytatásának lehetőségeit

2018. október 12.
2.4681
Maniac profilja, adatai
Maniac
Túlzás nélkül rengeteg embernek okozott csalódást az Electronic Arts, amikor az E3-on bejelentették, hogy mobilokon támasztják fel a legendás Command & Conquer-sorozatot, és mivel a rajongók részéről azóta sem ültek el a kedélyek, itt volt már az ideje egy közleménynek.

Az OpenRA fórumán így Jim Vessella, a sorozat producere tett egy rövidke bejelentést, melyben leírta, hogy eljutott hozzájuk a rajongók hangja, ami teljesen határozottan azt követelte tőlük, hogy a sorozat mielőbb visszatérhessen PC-n is, egy teljes értékű folytatással.

Jim kiemelte, hogy ő maga is már két évtizede a C&C nagy rajongója, ezáltal egyetért ezekkel a véleményekkel, és mindenkit meg szeretne nyugtatni, hogy nem is olyan régen megvizsgálták a lehetőségeket, első körben ugyanakkor csak klasszikus epizódok újrakeverése kapcsán, de jó hír, hogy már elindították a munkát, aminek jóvoltából méltóképpen megünnepelhetik majd a széria 25 éves évfordulóját.

Az EA berkein belül tehát hajlanak a Command & Conquer-sorozat megfelelő feltámasztására, a nagy kérdés csak az, hogy a kiadó fejesei mennyire köpnek bele a levesbe?

Az EA már vizsgálja a Command & Conquer folytatásának lehetőségeit - 2. kép

3 hozzászólás

fighterlaci

8 hónapja, 2 napja

De király hír!!!!

válasz erre

muki

8 hónapja, 2 napja

Ne neeeeeeee!!!!!! De király lesz!!!

válasz erre

zender

8 hónapja, 2 napja

A HÉT HÍRE!!!!!!!!!!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja