Az EA bezárta a Visceral Games-t, és más kezébe adta az érkező Star Wars-játékot

2017. október 18.
2.6831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Konkrétan még mindig nem tértünk magunkhoz a kellemetlen meglepetéstől, amit az Electronic Arts okozott néhány órával ezelőtt, a kiadó ugyanis teljesen váratlanul, minden előjel nélkül bejelentette, hogy lakatot tesz a Visceral Games stúdiójának ajtajára.

Aki esetleg nem tudná, a Visceral Games-nek köszönhetjük korábbról a nagyszerű Dead Space-sorozatot, de a csapat falai között egy Star Wars akció-kaland is készülődött már, méghozzá az Uncharted-sorozat írójának közbenjárásával.

Patrick Soderlund, az EA egyik első embere a történtek kapcsán elmondta, hogy a stúdió tagságának egy jelentős részét igyekszik más belső csapatokban elhelyezni, a kérdéses Star Wars-játékot pedig egy másik brigád kapja meg hamarosan.

A projekt tehát nem áll földbe, de Patrick elmondása szerint nem voltak elégedettek az eddigi eredménnyel, így az sem kizárt, hogy teljesen elölről kezdik a munkát, mindenesetre a központi elemek többségét biztosan újragondolják.

Jelenleg semmiféle konkrét információ sem áll rendelkezésünkre az eset kapcsán, de a helyzet úgy áll, hogy hiába volt kívülről minden szép és jó, a Visceral Games-nek vélhetően nagy falat volt egy sztoriközpontú Star Wars-játék megalkotása, így emiatt történhetett meg ez a szomorú helyzet.
7 hozzászólás

DNS

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Már jónéhány éve készült ez a játék, ennek ellenére alig lehetett látni belőle valamit. Sejthető volt, hogy valami nagyon nem stimmel...

válasz erre

totyak

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Igazából nem tudjuk milyen lett volna a játék, felesleges sopánkodni, meg szidni őket. Lehet tényleg gané volt az egész.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Please EA mondj le a Sims-ről is és akkor még megmenekülhet!
Olyan szinten basszák el azt is hogy már most egy kisebb vagyont kellene rá költeni ha az összes kiegészítőt meg akarod szerezni!
Adják oda a Colossal Order-nak! Legalább ők egy jobb város szimulátort csináltak mint az EA! Hátha egy életszimulátorral is megbirkóznának.

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

"de Patrick elmondása szerint nem voltak elégedettek az eddigi eredménnyel" Ez a baj sok más kiadóval is....MAGUKNAK fejlesztenek nem a játékosoknak....nagy kár... Aztán majd jönnek évekkel később az atomüber mindenki által sajnálkozó reakciókat kiváltó ****é nem jelent ez meg "ilyen lett volna" videók..
Rohadék banda

válasz erre

Imperator

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Lehet az volt a baj, hogy singleplayer játék lett volna, nem tudtak volna mikrotranzakciót belerakni.

válasz erre

Tommy

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Kíváncsi leszek majd az okra, egyszer biztos kiderül majd.

válasz erre

Gólem

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Azta*****!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljamarco profiljagery1113 profiljaGargameth profiljaPixelhexer89 profiljaImperator profiljaHellblade profilja