Az EA 6-8 millió példányt szeretne leszállítani márciusig a Star Wars Jedi: Fallen Order-ből

2019. október 31.
8.9641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igazán nagy tervei vannak az Electronic Arts-nak a Star Wars Jedi: Fallen Order-rel, erre utalt legalábbis az, hogy bár részben egy új sorozat kezdő epizódjáról beszélünk, ők mégis nagyon bíznak abban, hogy a Star Wars név elviszi a hátán a játékot.

Blake Jorgensen, az EA egyik első embere a cég legutóbbi pénzügyi jelentését követően ugyanis arról beszélt a befektetőknek, hogy szerinte még ebben az üzleti esztendőben, tehát 2020 márciusáig 6-9 millió példányt szállítanak majd le a Star Wars Jedi: Fallen Order-ből.

Erre alig négy és fél hónapja lesz az alkotásnak, ami elképesztően szűkös határidőnek tekinthető, azonban bizonyára az EA is abban bízik, hogy a Star Wars név alaposan megindítja majd az alkotás szekerét. November 15-én minden kiderül, lévén akkor érkezik a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.
Star Wars Jedi: Fallen Order-rel, erre utalt legalábbis az, hogy bár részben egy új sorozat kezdő epizódjáról beszélünk, ők mégis nagyon bíznak abban, hogy a Star Wars név elviszi a hátán a játékot.'>
2 hozzászólás

Xelosz

4 éve, 9 hónapja és 13 napja

Érthető miért tértek vissza steamre röhögő smiley
oké az önmagában dob a dolgon, hogy ennyi év után story alapú sw játékot kapunk de még így is van egy csomó ember aki nem hajlandó steamen kívül vásárolni szal ez így jó dobás most. tudom külső eula így is kell de attól még a steam könyvtárat gyarapítja majd mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 9 hónapja és 14 napja

Minden esélyük meg is van rá.

válasz erre
Star Wars Jedi: Fallen Order
12.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaGargameth profiljamarco profilja