Az EA 6-8 millió példányt szeretne leszállítani márciusig a Star Wars Jedi: Fallen Order-ből

2019. október 31.
8.6961
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igazán nagy tervei vannak az Electronic Arts-nak a Star Wars Jedi: Fallen Order-rel, erre utalt legalábbis az, hogy bár részben egy új sorozat kezdő epizódjáról beszélünk, ők mégis nagyon bíznak abban, hogy a Star Wars név elviszi a hátán a játékot.

Blake Jorgensen, az EA egyik első embere a cég legutóbbi pénzügyi jelentését követően ugyanis arról beszélt a befektetőknek, hogy szerinte még ebben az üzleti esztendőben, tehát 2020 márciusáig 6-9 millió példányt szállítanak majd le a Star Wars Jedi: Fallen Order-ből.

Erre alig négy és fél hónapja lesz az alkotásnak, ami elképesztően szűkös határidőnek tekinthető, azonban bizonyára az EA is abban bízik, hogy a Star Wars név alaposan megindítja majd az alkotás szekerét. November 15-én minden kiderül, lévén akkor érkezik a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.
2 hozzászólás

Xelosz

11 hónapja, 2 hete

Érthető miért tértek vissza steamre
oké az önmagában dob a dolgon, hogy ennyi év után story alapú sw játékot kapunk de még így is van egy csomó ember aki nem hajlandó steamen kívül vásárolni szal ez így jó dobás most. tudom külső eula így is kell de attól még a steam könyvtárat gyarapítja majd

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Minden esélyük meg is van rá.

válasz erre
Star Wars Jedi: Fallen Order
16.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaMarduk profiljaM.O.R.P.H. profilja