Az Audi bemutatta két új koncepciós autóját a Gran Turismo Sport-hoz

2018. április 10.
6.2411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően újabb koncepciós autókat tervezett az Audi kifejezetten a Gran Turismo Sport játékosai számára, ezáltal rögtön két Vision Gran Turismo címkével ellátott gépezetről is lehullt a jótékony lepel.

A két újdonság az Audi Vision Gran Turismo és az Audi e-tron Vision Gran Turismo fantázianevet kapták a keresztségben - mától le is tölthetők a játékhoz -, és kívül-belül alaposan kidolgozták őket a gyártó mérnökei, méghozzá olyannyira, hogy mindkettőt a valóságban is megépítették, méghozzá nem holmi mutogatható modellként, hanem teljesen működő versenyautóként.

Az Audi bemutatta két új koncepciós autóját a Gran Turismo Sport-hoz - 2. kép

Az Audi e-tron Vision Gran Turismo első debütálására április 13-án kell majd számítanunk a Formula E Rome GP nagydíjon, ahol a látogatók nemcsak megnézhetik, hanem ki is próbálhatják majd a gépet - egyfajta versenytaxiként működik majd , melyet három villanymotor hajt. Ezek összesen 816 lóerős teljesítményt képesek leadni, amivel az autó 0-ról 100 km/h-s sebességre alig két és fél másodperc alatt gyorsít fel.

Az Audi bemutatta két új koncepciós autóját a Gran Turismo Sport-hoz - 3. kép

3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 7 hónapja és 23 napja

Brutál jól néz ki!

válasz erre

Tommy

1 éve, 7 hónapja és 24 napja

Uhhh de komoly!

válasz erre

VaPe

1 éve, 7 hónapja és 24 napja

De brutálisan néz ki!

válasz erre
Gran Turismo Sport
10.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Starjumper profiljatotyak profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljamarco profiljaImperator profiljarDAVE profiljaDav2377 profiljaXelosz profilja