Az Asus videón mutatja meg, hogy firkáld össze a laptopod

2020. szeptember 22.
1.5601
marco profilja, adatai
marco
Bár egy ideje már piacon van az Asus talán legjobb AMD-s gépe, a Asus ROG Zephyrus G14 - amit mi különösen kedveltünk teszünkben - , de annak idején meggyűlt a bajunk a ledes hátlappal, pedig az egyik legpoénosabb fícsörről van szó, most viszont megvilágosodhat mindenki.
 

A laptop egyik különlegessége a fedlapon helyet kapó led panel, amit a gyártó nemes egyszerűséggel csak AniMe Matrix LED-nek nevez, tesztünk alatt még nem volt végleges szofvter hozzá, így épp amikor a napokban újra kezünkbe került a kütyü, örömmel konstatáltuk, hogy működik, nem is akárhogy.

Az újítás lényege, hogy az általában teljesen fedett, vagy jó esetben logót tartalmazó fedlap gyakorlatilag életre kel, különféle értesítéseket lehet megjeleníteni rajta, de akár a hangulatunkat is kifejezhetjük vele, vagy épp menőzhetünk a lan partyn.

A fedlap alatt elhelyezett, 1215 darab mini ledből álló "kijelzőre" nem csak statikus ábrákat, információkat lehet "rajzolni", de különböző mozgó formákat is, ami nem is olyan bonyolult, sőt mi több, még tutorial is van hozzá. A fedlap beizzításáról bővebben az alábbi videó ad felvilágosítást:

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

muki

4 hónapja, 6 napja

Menj már, ez rohadt kemény! Intelesbe nem tervezik betenni vajon?

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 6 napja

Hát ez ***** jó!

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 1 hete

Menj már, de kemény!

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 1 hete

Iszonyat menő!

válasz erre

iPet

4 hónapja, 1 hete

Ejj, ez büntet. A saját ROG-om, egy Scar III se néz ki ****ul, de ez nagyon büntet. Fel kéne hívnom Marcot hogy elcsaklizzam a tesztpéldányt pár napra

válasz erre

zender

4 hónapja, 1 hete

Ez rohadt menő cucc, érdekes hogy nem kapott nagyobb hírverést, pedig atom kemény!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

VaPe profiljaPerszeneha profiljaWickedSick profilja