Az Assassin's Creed Odyssey eladásainak közel a fele digitális volt

2018. október 31.
5.6511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft is előhozakodott az aktuális pénzügyi esztendő második negyedéves értékelésével, amiből kiderült, hogy a csapat eredményei alapos növekedést mutattak tavalyhoz mérten, így nettó árbevételük 367 millió euróra növekedett csak a Q2-ben.

A franciák elmondása szerint eddig a teljes üzleti esztendőjük jól áll, az első félévben ugyanis már most 51,5 százalékos növekedést értek el 519 millió euró mellett, amiben nagy szerepet játszott az Assassin's Creed Odyssey.

Bár nem tudtuk meg, hogy a játékból pontosan hány példány fogyott el, azonban a Ubisoft kiemelte, hogy az eladások 45 százaléka már digitális volt, ami 10 százalékos növekedés az Assassin's Creed Origins-hez mérten.

Közleményükben kiemelték még a Reinbow Six: Siege nevét is, lévén a játék 40 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik - április óta 10 millióval nőtt ez az érték -, de a For Honor 15 milliós mérföldkövéről is hallhattunk megint.
4 hozzászólás

totyak

5 éve, 11 hónapja és 9 napja

Amíg ennyi lemezes verzió fogy, addig szerencsére még csak tervben sem lesz, hogy átálljanak a tisztán digitális terjesztésre.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 11 hónapja és 9 napja

Én már arra korlátozódtam, hogy azt veszem meg dobozosan amit tényleg nagyon szeretnék dobozosan, de ha nagyon jó akcióban van akkor lehet lemondok erről mint év elején a Prey-t vettem meg vagy 70%-os akcióban a PS Store-ban. röhögő smiley
Amúgy a legtöbb kisebb játékot digitálisan veszem meg.

válasz erre

Mordorer

5 éve, 11 hónapja és 9 napja

Engem biztos nem tudnak meggyőzni...

válasz erre

muki

5 éve, 11 hónapja és 9 napja

Reinbow nyelvnyújtó smiley kacsintó smiley

Sajnos nagyon erőszakolják ezt a digitális vonalat, aminek én nagyon nem örülök. Legyen itthon nálam az ami az enyém, ne valami idegen szerveren, ami egyébként bármikor be****hat.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja