Az Assassin's Creed Odyssey egyik fejlesztője is szkeptikus volt eleinte a Stadiával

2019. október 07.
7.2281
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Google Stadia nyitócímei között zászlóshajóként fog tetszelegni az Assassin's Creed Odyssey is, de mint most az kiderült, nem minden fejlesztő hitt eleinte abban, hogy működhet a koncepció, míg nem egy bizonyos játék meg nem győzte őket.

Az Odyssey senior producere, Marc-Alexis Côté az Edge magazinnak árulta el, hogy eleinte szkeptikus volt a streaming platformmal, majd végül saját szemével láthatta, miként fut rajta a Doom, és azonnal megvette kilóra a Stadia. Állítása alapján miután kezébe adták a kontrollert, egyáltalán nem érzett különbséget a hagyományos játékplatformokkal szemben.

Côté viszont maga is említést tett arról a kérdésről, ami sokunkat aggasztja, hogy mindenkinek lesz-e elég jó internetkapcsolata ahhoz, hogy részesei legyenek ennek a jövőképnek, ezt a gondolatot azonban azzal nyugtázta, hogy ez csak a megjelenést követően fog kiderülni.
4 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Én most is szkeptikus vagyok. Az tök jó, hogy odaültették a játék elé és tolta valami brutál jó nettel, olyan szerverről, amin rajta kívül nyilván senki nem volt, mert még nem éles a rendszer és így szépen futott. De mi lesz, ha több tízezer ember egyszerre rászabadul, ilyen-olyan netkapcsolatokkal. Sosem működött a stream játékok terén, sokan megpróbálták már ezt. Nem jósolok neki nagy jövőt.

válasz erre

WarriorAutobot

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hát én kíváncsi leszek mi lesz a vége.
Egyenlőre még óvatosan közeledek felé.

válasz erre

fighterlaci

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Rohadt nagy bukó lesz ez a rendszer.

válasz erre

muki

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Én most is az vagyok.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

smadi1968 profiljagery1113 profilja