Az ASRock bemutatta AMD X470-es alaplapját

2018. április 16.
5.5821
Maniac profilja, adatai
Maniac
A kiváló alaplapjairól ismert ASRock bemutatta a magas minőségű Taichi Ultimate termékvonalhoz tartozó AMD X470-es alaplapot, melyek a folyamatosan bővülő és kimagasló teljesítményt garantáló AMD X470-es chipsethez kapcsolódnak.

A kérdéses deszkák tehát már kompatibilisek az AMD új Ryzen processzoraival, sőt a legmagasabb teljesítményt garantálják számára, méghozzá olyan extrákkal, mint a villámgyors 10 Gigabit LAN, a programozható LED fények, valamint a Type 22110 M.2 SSD technológia támogatása, aminek hála a termék a legnagyobb sebességű és kapacitású SSD-kkel is kompatibilis.

Az ASRock célja az új X4770 alaplappal, hogy a modern technológiára alapozva a legtöbbet tudjuk kihozni - akár játékosként is - AMD alapú rendszerünkből, hiszen az extrém teljesítmény, a nagy stabilitás és a rendkívül hosszú élettartam egyaránt a termék jellemzőihez tartozik. Csak a megjelenési dátum és az árcédula ismeretlen még!
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

petrovicsz írta:
Miért nem adnak meg árat mostanában semmihez?
Hát mert úgy ha rákeresel akkor már generáltad a megtekintést az oldalon.

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ár nagyon érdekelne!

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Miért nem adnak meg árat mostanában semmihez?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaBvektor profiljaWarriorAutobot profiljaturatur profiljaMarduk profiljaHellblade profilja