Az Apex Legends sem marad halloweeni event nélkül

2019. október 08.
7.2821
Maniac profilja, adatai
Maniac
Vészesen közeleg a Halloween, amit minden évben a videojátékokon érezhetünk a legelőször, így például az Apex Legends a tökéletes példa arra, hogy miként lehet megörvendeztetni a rajongókat - és egyébként tönkretenni a halloweeni hangulatot.

Az EA ugyanis bejelentette, hogy a Respawn Entertainment már a jövő héten elindítja az eseményhez kapcsolódó Fight or Fright eventet, aminek részeként három héten át harcolhatunk halloweeni körülmények között, hiszen visszatér többek között a Kings Canyon pálya, melyen egy limitált ideig elérhető zombis mókát élvezhetünk majd.

A Shadowfall névre keresztelt játékmód érdekessége, hogy 34 játékos harcol majd életre-halálra az említett pályán, és ha valaki meghal, akkor zombiként, a Shadow Squad tagjaként tér vissza a csatamezőre, és fegyverek nélkül, de szuper képességekkel keserítheti meg a még élő játékosok csatáját.

Az új pálya és játékmód mellé természetesen jön egy vagon új tematikus skin és egyéb felszerelés, ha tehát érdekel, október 15. és november 5. között lehetsz részese a kérdéses eseménynek.
2 hozzászólás

fighterlaci

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Jöhet ehhez bármi így se játsza a kutya se.

válasz erre

VaPe

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Tényleg ki kéne már próbálni ezt a játékot...

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt