Az Apex Legends egyik karaktere meleg

2019. február 07.
9.5271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mint a legtöbb lövöldébe, úgy az Apex Legends-be is szuszakoltak valamiféle sztorit, ami nem a játékmenetben kristályosodik ki, sokkal inkább a karakterek és a világ háttértörténetében.

Mivel egyedi személyiségjegyekkel bíró hősökről van szó, így mindannyian eltérnek egymástól, nem csak képességek terén. A játék közösségi menedzsere, Jay Frechette elárulta egy interjúban a Rock, Paper, Shotgun magazinnak, hogy a Bloodhound névre hallgató figura például nembináris, tehát sem nőként, sem férfiként nem lehet azonosítani.

Sőt, van egy konkrét meleg karakter is, az afroamerikai, nagydarab Gibraltar, akinek a hivatalos leírásában megtaláljuk ez a sort:
Csak akkor kezdte el látni az értéket mások oltalmazásában, amikor a barátjával elcsenték édesapja motorját.

Eredeti szövegkörnyezetben a "boyfriend" szó elég egyértelműen utal rá, hogy nem csak szimpla haveri viszonyról van szó. Utoljára az Overwatch-os Soldier 76 kapcsán tettek a fejlesztők "coming outot", bár itt egy fokkal megalapozottabb a dolog, mivel nem évekkel a megjelenés után találták ki Gibraltarról, hogy hirtelen homoszexuális.
Apex Legends-be is szuszakoltak valamiféle sztorit, ami nem a játékmenetben kristályosodik ki, sokkal inkább a karakterek és a világ háttértörténetében.'>
7 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 7 hónapja és 17 napja

Hát ez annyira fontos információ hogy enélkül nem is lehet vele játszani!

válasz erre

Imperator

5 éve, 7 hónapja és 20 napja

Ahogy egy ősi kínai mondás tartja: Kit érdekel?

válasz erre

WillThaWheel

5 éve, 7 hónapja és 20 napja

Még ha ezek élnének és valós szexuális kapcsolatot lehetne létesíteni velük, akkor megérteném. De így? Így csak új értelmet nyer az, ha azt mondod "ezzel a karakterrel szétb.szok mindenkit!" röhögő smiley És akkor az ultija csak annyi lenne, hogy.... Á, inkább hagyjuk. röhögő smiley

válasz erre

muki

5 éve, 7 hónapja és 20 napja

Semmi bajom a ****kkal, azzal viszont nagyon sok, hogy ezzel az állandó megfelelési kényszerrel hájpot csinálnak ebből is. Fel se telepítem, rühellem az ilyet.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 7 hónapja és 21 napja

[Tiltott felhasználó!]

havrillal

5 éve, 7 hónapja és 21 napja

Igazából fölösleges kitalálni háttérsztorit ezeknek a karaktereknek, mivel semmi történet nincs, így gyakorlatilag mi döntjük el , hogy mi a történetük, vagy hogy melyik nemhez vonzódnak.

válasz erre

Marduk

5 éve, 7 hónapja és 21 napja

Az ilyen híreknek lassan 0 értéke van.

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja