Az Anthem vezető producere otthagyja a BioWare-t

2019. augusztus 15.
2.7441
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha eddig esetleg még reménykedett valaki, hogy az Anthem fel lesz támasztva hamarosan, akkor azoknak szomorú hírünk van, merthogy konkrétan az utolsó koporsószeget is beütötték a játékba.

Sokan otthagyták már a munkálatokat, hogy helyette inkább a Dragon Age 4-en dolgozzanak, azonban Ben Irving vezető producerként markánsan állta a sarat, és dolgozott rajta, hogy próbáljanak kihozni valamit az Anthemből, ennek ellenére most a Twitterén bejelentette, hogy otthagyja a BioWare-t.

Irving 8 évet húzott le a stúdiónál, ezzel egyetemben pedig azt is megosztotta a közönséggel, hogy egy új csapatnál fog elhelyezkedni - egyelőre nincs infónk, melyiknél. Egyelőre nem neveztek ki senkit a helyére, mint vezető producer. Elhinti azt is a tweetjeiben, hogy az Anthemre fényes jövő vár a jelenlegi menedzsment keze alatt, de azért ezt szódával fogyasztanánk, így a megjelenés után fél évvel.

Akármilyen is lett végül az Anthem, természetesen nem csak és kizárólag egy ember hibája volt, így sokkal inkább kívánjuk neki, hogy a jövőben sikeresen tudja kamatoztatni a tudását egy olyan csapatnál, ahol maximálisan ki is tudja azt használni.

3 hozzászólás

WarriorAutobot

3 hónapja, 1 hete

Nem csodálom, már nagyon lejtmenetbe van a stúdió.

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 1 hete

Hát az úgy komoly. Jól beszopta aki megvette.

válasz erre

Mordorer

3 hónapja, 1 hete

Rohadjon meg az EA de komolyan. Lehúzós patkány **** banda!

válasz erre
Anthem
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tuhajohn profiljarDAVE profiljamarco profiljagery1113 profiljaImperator profiljaGargameth profilja