Az Anthem produkálta februárban a legjobb eladásokat Amerikában

2019. március 20.
4.2801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár sem a szakma, sem a rajongók nem ájultak el tőle, nagyon sokan felültek az Anthem hype-vonatára a tengerentúlon, az NPD legújabb eredményei alapján ugyanis a Bioware alkotása volt februárban a legkelendőbb videojáték odaát.

Mellette egyébiránt sorban a Jump Force és a Kingdom Hearts 3 uralták még a lista vezető helyét, de azért érdemes a többi szereplőt is kiemelni, hiszen a negyedik helyet a Far Cry New Dawn tudta megszerezni magának, míg az ötödik pozíciót a Red Dead Redemption 2 foglalhatta el.

A hardverek tekintetében a februárt egyébiránt ezúttal a Nintendo nyerte, lévén bár szoftvereik gyakorlatilag sehol nincsenek az eladási listán, azonban mégis a Switch volt a legkelendőbb konzol, ami leginkább az aktuális generáció kifulladását jelzi, hiszen a tavalyi évhez képest már 12 százalékkal kevesebb masinát adtak el az amerikai piacon.
2 hozzászólás

smadi1968

1 éve, 7 hónapja és 24 napja

Akkor gondolom az nem az az Anthem amivel Én játszom mert az egy félkész játéknak sem nevezhető!!! Nem tudom ezekkel ott mit vetetnek meg de azért érdekes!!!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 7 hónapja és 24 napja

Ezek se olvasták a GC tesztet.

válasz erre
Anthem
2.989 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadarkomen profiljagery1113 profilja