Az Anthem egyjátékos módjáról és talán egy új Dragon Age-ről beszélt a Bioware

2018. május 11.
4.3671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas részleteket osztott meg az Anthem kapcsán Casey Hudson, a Bioware menedzsere a csapat hivatalos oldalán egy bejegyzésben, ahol megtudtuk többek között, hogy a kérdéses alkotás a júniusi EA Play-en biztosan megmutatja majd magát élőben is.

Ennél is lényegesebb azonban, hogy az Anthem kapcsán eddig sokan aggodalmaskodtak a sztori és az egyjátékos élmények miatt, mert korábban mindvégig csak multis szemszögből hallottunk a Bioware újdonságáról, azonban Hudson szerint egy teljesen egyedi élmény vár majd ránk, melyben a saját történetünket írhatjuk, ezt a sztorit azonban bármikor megoszthatjuk másokkal is.

Magyarul az Anthem egyjátékos módban is élvezhető lesz, de az online közösség jóvoltából az sem jelent majd problémát, ha mások társaságában kalandoznánk egy kicsikét ebben a futurisztikus sci-fi világban.

Érdekesség, hogy Hudson egy mondatban talán idő előtt beharangozott egy közelgő Dragon Age bejelentést is, hiszen ugyanebben a bejelentésben arról szónokolt, hogy a Bioware az Anthem-től eltérő játékokat is készít a háttérben, melyek között van egy, ami "nagyon Dragon Age" lesz.

Mivel Hudson nem magyarázta meg kijelentését, ezért sajnos mi sem tudunk többet hozzátenni ehhez a dologhoz, ellenben izgatottan várjuk a fejleményeket.
Anthem kapcsán Casey Hudson, a Bioware menedzsere a csapat hivatalos oldalán egy bejegyzésben, ahol megtudtuk többek között, hogy a kérdéses alkotás a júniusi EA Play-en biztosan megmutatja majd magát élőben is.'>
3 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 5 hónapja és 13 napja

Új Dragon Age nagyon adná!

válasz erre

Patrik94

6 éve, 5 hónapja és 13 napja

Az jó ha rágyúrnak a singlere végre!

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 5 hónapja és 13 napja

Nagyon jól hangzik!

válasz erre
Anthem
2.989 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja