Az alaszkai vadonba repít minket a Call of Duty: Black Ops 4 legújabb csatatere

2018. október 05.
2.6441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Treyarch két újabb pályát mutatott be a rajongóknak a Call of Duty: Black Ops 4 korábban betervezett 14 csatatere közül, így a szokásos nyúlfarknyi videókon vehetjük szemügyre a Slums és a Militia névre keresztelt pályákat.

A kettő közül a Slums sokak számára már ismerős lehet, hiszen eredetileg a Black Ops 2-ben debütált, tehát egyenesen Panamába repít el minket, hogy ott vérgőzös és intenzív utcai akciókat vívhassunk ellenfeleinkkel, azonban a fejlesztők prezentációjából egy vadonatúj csatatérről is lehullt a lepel.

Ez lesz a Militia, mely ránézésre egy meglepően szűkös helyszín lesz, nekünk azonban már most belopta magát a szívünkbe, hiszen korábban talán még soha, egyetlen másik online lövöldében sem volt lehetőségünk arra, hogy az alaszkai vadonban csatározzunk.

Az október 12-én érkező Call of Duty: Black Ops 4-ben azonban lesz, ha pedig még nem rendelted elő, a Play 24/7 kínálatából rögtön megteheted!




Call of Duty: Black Ops 4 korábban betervezett 14 csatatere közül, így a szokásos nyúlfarknyi videókon vehetjük szemügyre a Slums és a Militia névre keresztelt pályákat.'>
2 hozzászólás

Patrik94

5 éve, 11 hónapja és 13 napja

Ejj de nagyon komoly a fenti vidin a helyszín!

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 11 hónapja és 13 napja

Jó pályák lesznek nagyon!

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja