Az Activision szerint nagyon jól megy előrendelésben a Call of Duty: Black Ops 4

2018. augusztus 03.
1.1531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision is előhozakodott aktuális pénzügyi jelentésével, melyben összefoglalták a 2019-es üzleti esztendő első negyedévét, így kiderült, hogy a csapatnak nincs oka panaszra, és nagy valószínűséggel egy ideig még nem is lesz.

Kiderült ugyanis, hogy a kiadó szerint nagyon erős az előrendelések tekintetében a Call of Duty: Black Ops 4, de a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is kiemelkedő teljesítményt produkál PC, Xbox One és Nintendo Switch platformokon.

A konkrét számok tükrében egyébiránt az Activision Blizzard a negyedévben 352 millió havi aktív felhasználót tudott felvonultatni, amiből csak az Activision hozott 45 milliót, amit leginkább a Call of Duty WWII és a Destiny 2 harácsolt össze

A 352 millióból 37 millió aktív havi felhasználóval büszkélkedhet a Blizzard is, akik leginkább az új World of Warcraft kiegészítővel robbantanak majd nagyot, de a leginkább elképesztő, hogy az Activision a King teljesítményét is ide számolta, akik 270 millió felhasználót tudtak megmozgatni a negyedévben.

Ezt a csapat a Candy Crush mobiljáték különböző megjelenésivel érte el, mely még mindig elképesztően népszerű és óriási pénzeket hoz a konyhára, sőt mi több, egy átlagos játékos naponta legalább 36 percig élvezi benne a gyémánttologatást, ami rekordösszeg egy mobiljátéktól.
4 hozzászólás

drift3r91

1 éve, 8 hónapja és 3 napja

Cod ot mindig sokan előrendelték, mert ha már megveszik bármilyen is lesz játszanak majd vele. Ők azok akik máár nem reménykednek, aki reménykedig az én vagyok és ha teetszik se veszem meg egyből. WWII ből egy szennyet csináltak 3 hónap alatt a balance al meg az uj divisionökkel.

válasz erre

movi

1 éve, 8 hónapja és 8 napja

Így kell egy félkész játékból jó üzletet csinálni! E "hír" hatására sok kétkedő is előrendeli!
Szomorú!
Emiatt fog a COD 5 év múlva is itt tartani!

válasz erre

Vidoros

1 éve, 8 hónapja és 9 napja

Ez engem határozottan meglepett.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 8 hónapja és 9 napja

Nem gyenge. A COD előrendelés viszont meglepett.

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profilja