Az Acer uralkodik a Chromebook piacon

2017. március 07.
3.7071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A hordozható számítógépek piaca igazán nagy változáson ment keresztül az elmúlt néhány évben, mely nem csak a belső hardverekkel kapcsolatos, hiszen a Chromebook-ok szárnyalása új színt hozott a piacra, illetve az anyaghasználat terén is sokkal jobb a helyzet.

Persze a Google Chrome OS-t futtató gépek nem éppen a prémium szegmensben versenyeznek, mégis több neves gyártó verseng egymással a felhasználók kegyeiért. Az Acer nemrég büszkén jelentette be, hogy vezetik a Chromebook piacot.

Az első gépüket még 2011-ben mutatták be, tehát a legtapasztaltabbak között vannak, így nem csoda, hogy 28 százalékos részesedéssel bírnak. Az eladásaik évről évre növekednek, melyben az is nagy szerepet vállal, hogy a kínálatuk igen széles.
4 hozzászólás

1000feri

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

Na hogy most közzé tették,majd valaki rámozdul ,hogy csak azért is letaszítsa őket mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Amikor arról volt szó, hogy jönnek ilyen notik, ezzel az OS-sel és viszonylag gyenge hardverrel, akkor azt gondoltam milyen jó lesz egy ilyen netezésre, munkára. Aztán kiderült, hogy sajnos annyira ezek sem lettek olcsók, mint várta volna az ember.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Nem csodálom, Acer jó gépeket gyárt és olcsó.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Egyre szimpatikusabb nekem ez a rendszer. Amúgy nem véletlen hogy Acer ilyen jó benne, más szinte nem is beszél róla hogy gyárt ilyet.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja