Az Acer Predator brand is szponzorálni fogja a Rainbow Six: Siege esport ligáját

2019. június 21.
6.6971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Rainbow Six: Siege kompetitív szcéna minden eddiginél magasabb szintre jutott mostanra, a Pro League névvel fémjelzett esport liga pedig most egy fontos új partnert tudhat magáénak.

Az Acer Predator brand ugyanis mostantól a Rainbow Six Pro League szponzoraként tetszeleg, eme friss partnerkapcsolat keretében pedig prémium minőségű asztali PC-ket, laptopokat és monitorokat fog szolgáltatni a gyártó a rendezvénysorozathoz, most júniustól egészen 2020 novemberéig. Ez még nem minden, merthogy egy, a játékon belüli tárgy is kioldhatóvá válik, ami a Predator brandhez kapcsolódik.

Az újdonsült társulás által pedig további változások is bekövetkeznek, például frissítik a map poolt, ami előfordul majd a Pro League-ben, a díjazás is 626 ezer dollárra emelkedik, valamint a teljesen újragondolt felépítés képében a két játéknap helyett mostantól egy héten át folynak majd a megmérettetések.
Rainbow Six: Siege kompetitív szcéna minden eddiginél magasabb szintre jutott mostanra, a Pro League névvel fémjelzett esport liga pedig most egy fontos új partnert tudhat magáénak.'>
3 hozzászólás

Gólem

5 éve, 2 hónapja és 6 napja

Kell csinálnom most már egy esport csapatot. Én is ingyen akarok élni. röhögő smiley

válasz erre

Eltohn

5 éve, 2 hónapja és 6 napja

De jó nekik. röhögő smiley

válasz erre

zender

5 éve, 2 hónapja és 6 napja

Miért látnak ebben bizniszt... meglepett smiley

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja