Az Acer is komoly újdonságokat vihet ki az MWC 2017-re

2017. február 23.
3.8611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Acer kapcsán legtöbben rögtön a PC-s szegmensre gondolnak, hiszen a hordozható számítógépek és a monitorok piacán domináns gyártóról van szó, ugyanakkor a vállalat már jó ideje jelen van a mobilpiacon is.

Persze sikerekről nem igazán beszélhetünk, hiszen többnyire középszerű mobilokat dobtak eddig piacra, de nem adják fel. Sőt, nemrég Emmanuel Fromon, a vállalat EMEA régióért felelős vezetője egészen érdekes dolgokról beszélt.

Egy interjúban ugyanis elárulta, hogy több androidos mobilt is bemutatnak majd az MWC 2017 alkalmával, de a legérdekesebb dolgot későbbre hagyta. Egy hordható okoseszköz is leleplezésre kerül, melyről sajnos nem árult el részleteket, de vagy egy komolyabb okosóráról vagy egy fitnesz karkötőről lehet szó.
3 hozzászólás

totyak

2 éve, 1 hónapja és 27 napja

Mi lehet még hordható okoseszköz, ha nem óra, vagy karkötő? Nem hiszem, hogy kitaláltak valami újat, csak mennek a tömeggel ők is.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 1 hónapja és 27 napja

Egy okosóra vagy valami kisebb jó lenne.

válasz erre

Santonio

2 éve, 1 hónapja és 27 napja

Hogy leálltak ők is a wp-vel. Pedig sokáig kitartottak.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
MWC 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljagokuvsvegita profiljawazko profiljahavrillal profiljaManiac profiljaGargameth profilja adambalonyi profilja