Az AC Origins sikeréről, újabb Switch-játékokról és a PS4 dominanciájáról beszélt a Ubisoft

2017. július 19.
4.2351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft előhozakodott legfrissebb pénzügyi jelentésével, amiből megtudtuk, hogy az előttünk álló üzleti esztendő első negyedévét igazán sikeresen indították meg, ezáltal eladásaik 45 százalékkal, digitális bevételeik pedig 55 százalékkal növekedtek.
 

Persze nem szeretnénk titeket unalmas számokkal untatni, inkább mondjuk a kapcsolódó bejelentéseket, lévén a Ubisoft megerősítette, hogy az első negyedévben még mindig a PS4 volt a kiadó számára a domináns platform, így játékaik 44 százaléka PS4-re, 22 százaléka Xbox One-ra, 21 százaléka PC-re, a többi pedig a korábbi platformokra és mobilokra kelt el.

A franciák néhány kivételtől eltekintve szóba hozták az idei évre várt sikerjátékaikat is, így például hallottunk az Assassin's Creed Origins-ről is, amiről Yves Guillemot elmondta, hogy az eladások terén biztosan jobban teljesít majd, mint korábban a Syndicate, ellenben rosszabb eredményeket várnak tőle a Unity-hez és a Black Flag-hez képest.

Az elnök hozzátette, hogy a játékkal jól zárták az E3-at, rendkívül jó visszajelzéseket kaptak a sajtó és a játékosok részéről, ezáltal mindenkit lenyűgöztek az Assassin's Creed Origins minőségével, történelmi korszakával, méreteivel, RPG-szerű megközelítésével és az akciót érintő újításokkal.

Guillemot az üzleti jelentés utáni sajtótájékoztatón szóba hozta a The Crew 2-t és a Skull and Bones-t is, amelyekről annyi derült ki, hogy mindkét alkotásra nagyon jó visszajelzéseket kaptak, és a közelgő bétára minden korábbi rekordot megdöntött a regisztrált felhasználók száma, egyszóval rengetegen érdeklődnek a két cím után.

A Ubisoft vezére szóba hozta továbbá a Far Cry 5-öt is, ami a Ubisoft második nagy címe lesz az idei felhozatalból. Elmondta, hogy a visszajelzések ezzel kapcsolatban is jók, sokkal nagyobb érdeklődés van iránta, mint a Far Cry Primal után, ezáltal az eladások terén azt várják, hogy hozza majd a harmadik és a negyedik rész szintjét.

A Ubisoft a Mario + Rabbids: Kingdom Battle pozitív fogadtatására is reagált, ezáltal az elnök kifejtette, hogy ennek hatására (is) hamarosan újabb bejelentések várhatók azzal kapcsolatban, hogy milyen alkotásokat hoznak majd el, illetve készítenek exkluzívban a Nintendo új konzoljára.
4 hozzászólás

mr.robot

4 éve, 6 hónapja és 7 napja

Patrik94 írta:
Keményen maga mögött hagyja a többieket a PS4!
szomorú

válasz erre

totyak

4 éve, 6 hónapja és 9 napja

Lényegében megtudtuk, hogy azt várják, hogy dőljön a lé

válasz erre

Direktor

4 éve, 6 hónapja és 9 napja

Nagyon terjed a digitális eladás!

válasz erre

Patrik94

4 éve, 6 hónapja és 9 napja

Keményen maga mögött hagyja a többieket a PS4!

válasz erre
Assassin's Creed Origins
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt