Az Abandoned fejlesztői arra kérnek mindenkit, hogy ne küldjenek nekik halálos fenyegetéseket

2021. október 19.
32.0731
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az elmúlt hónapokban a játékosok azt feltételezték, hogy a Blue Box Game Studios és a készülő Abandoned című horrorjáték valahogy kapcsolatban áll vagy közvetlenül kapcsolódik Hideo Kojimához, illetve a Konamihoz.
 

Bár a stúdió közvetlenül válaszolt ezekre az állításokra, és egyértelműen kijelentette, hogy az összeesküvés-elméleteknek nincs alapja, ez nem akadályozott meg egyeseket abban, hogy támadják a Blue Box Studios-t.

Mostanra odáig fajult a dolog, hogy a cég úgy érezte, közleményt kell kiadnia, amelyben arra kéri az embereket, hogy hagyják abba a halálos fenyegetések küldését, és rendőrségi beavatkozásra figyelmeztet, ha ezek folytatódnak.

A Blue Box tegnap tette közzé közleményét a Twitteren, amelyben kifejtette, hogy a stúdiót már hónapok óta fenyegetések érik online és fizikailag is, és az utóbbi napokban ezek egyre rosszabbak lettek.

A közlemény elismeri, hogy a Blue Box tisztában van azzal, hogy egyes játékosok mennyire frusztráltnak érezhetik magukat, de nem érti, miért kapnak halálos fenyegetéseket.

5 hozzászólás

fighterlaci

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Sittre velük!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Aki ilyet csinál, az nagyon beteg. Nem rendőr kell, hanem diliház.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ez milyen **** lehet.

válasz erre

muki

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Idióták

válasz erre

Gólem

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Tényleg ilyen beteg emberek vannak?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaMonyo profilja