Az A Way Out rendezője szerint a szeretkezés lehet játékmechanika

2018. június 26.
10.1551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az A Way Out rendezője, Josef Fares most már sportot űz abból, hogy megosztó nyilatkozatokat tesz folyamatosan, ezúttal arról beszélt, hogy a jövőben szeretné a szeretkezést, mint játékmechanikai elem implementálni következő projektjébe.

A mély szerelmi kapcsolatokat és a szeretkezést általában a BioWare és CD Projekt RED párosával kötik össze a játékosok, Josef Fares viszont úgy gondolja, hogy tovább lehet menni annál, hogy egy átvezető videóban megtörténjen az aktus, ugyanis ő szeretné a jövőben, ha a szeretkezést mi magunk játszhatnánk, és nem csak nézhetnénk.

Fares ezt nem gombnyomkodós úton keresztül szeretné megcsinálni, sőt, rengeteg ötlete van hogyan próbálják meg belerakni az elkövetkezendő projektjükbe. Elmondta továbbá, sajnálja, hogy a tripla-A stúdiók nem hajlandóak kockázatot vállalni, és reméli, hogy az A Way Out inspiráló lehet abban a tekintetben, hogy lehet valami nem megszokottat készíteni, ami ugyanúgy megtalálja a maga közönségét.
A Way Out rendezője, Josef Fares most már sportot űz abból, hogy megosztó nyilatkozatokat tesz folyamatosan, ezúttal arról beszélt, hogy a jövőben szeretné a szeretkezést, mint játékmechanikai elem implementálni következő projektjébe.'>
4 hozzászólás

VaPe

6 éve, 3 hónapja és 23 napja

Én kíváncsian várom. Sokkal élethűbb lesz így a játék.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 3 hónapja és 23 napja

Miért ne, hisz úgy is a legtöbb játékban volt már ilyen jelenet sőt egészen régi játékokban!

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 3 hónapja és 23 napja

Végülis van benne logika.

válasz erre

Vidoros

6 éve, 3 hónapja és 23 napja

Ez elég beteg. röhögő smiley

válasz erre
A Way Out
4.823 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja