A Wyse bemutatta új W90CW netbookját

2010. január 15.
1.6981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A hazánkban még viszonylag ismeretlen Wyse Technology a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az ultrahordozhatóinak termékpalettáját.

A frissen bemutatott mini noteszgép Wyse X90CW típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és a többi gyártó netbookjától eltérően az új gép kifejezetten az üzleti szegmenst célzó mobil vékony kliensnek készült, vagyis nem tartalmaz hagyományos merevlemezt, hanem a szükséges adatok tárolásáról egy beépített flash alapú meghajtó gondoskodik.

A Wyse W90CW mindössze 290 X 209 X 26,4-31,7mm-es méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 1,45kg-os súly párosul. A gép egy 11,6 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1366 X 768-as (WXGA) natív felbontást képes kezelni, de a keretéből természetesen nem hiányzik a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, valamint a mikrofon sem.

A netbook borítása alatt az Intel 1,33GHz-es Atom Z520-as központi feldolgozója található, amit egy 1GB RAM-al felszerelt memóriarendszerrel társítottak. Az adatok tárolásáról változattól függően egy 2GB-os vagy egy 4GB-os flash memória gondoskodik, a különféle hálózatok elérését pedig egy 10/100-as Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n rendszerű WiFi egység, egy Bluetooth 2.1 + EDR adapter és egy opcionális 3G modul garantálja. A külső részen található egy 4 az 1-ben kártyaolvasó (MS, MS PRO, SD, MMC), egy D-Sub VGA, három USB 2.0, egy RJ-45 LAN és a beépített audiorendszer csatlakozói.

A noteszgép természetesen támogatja a virtualizációt és a felhő alapú rendszereket, beleértve a Citrix ICA/HDX, a Microsoft RDP 7, valamint a PCoIP protokollokat is. A gyártó adatai szerint a standard hatcellás Lithium-Ion (5200mAh) nyolc óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. A gépet a Windows Embedded Standard 2009 operációs rendszerrel szállítja a cég. Az új Wyse W90CW már megtalálható a külföldi boltok polcain 699$-os áron.
1 hozzászólás

Tibit

15 éve, 5 hónapja és 5 napja

Erről a "gyártóról" sem hallottam még, az ilyenekre jellemző, hogy relatív ócska gépet dobnak össze egy halom lovettáért!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaRemulto profiljaBotyi profiljaGargameth profilja