A Wii és az iPod vezetik a karácsonyi kívánságlistát

2007. december 11.
1.7331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Egy friss felmérésből kiderül, hogy az internetezők körében a Nintendo Wii és az iPod számítanak az idei karácsony legkedveltebb termékeinek az elektronikai cikkek közül.

A ComScore piackutató nemrég közzétett tanulmánya szerint az európai internetezők ünnepekkor játékkonzollal és Mp3-lejátszóval akarják meglepni szeretteiket. Kontinensünk három országában (Nagy-Britannia, Franciaország és Németország) az online keresési listákat toronymagasan a Wii vezeti heti közel 5 millió kereséssel, ezt pedig az iPod követi 3.5 millióval. Dobogós helyezést ért el még a Nintendo DS is, a kívánságlista negyedik illetve ötödik helyein, pedig a Sony hordozható konzolja valamint az Apple iPhone-ja található.

Megfigyelvén azonban a teljes húszas listát, látható, hogy az idei karácsony slágerei a játékgépek, a hordozható médialejátszók valamint a mobiltelefonok lesznek. Ezért tehát senki se lepődjön meg, ha egy N-szériás Nokiát, egy PlayStation-t vagy egy érintőképernyős iPod-ot talál majd a fa alatt.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 22 napja

Fúj de ronda az a neon sárga dizájn. Ebből is a fekete meg a fehér, esetleg a piros ami még úgy elment. De ez... röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja