A Vista sem tökéletes

2006. december 31.
1.7771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Pár héttel a Vista-premier után máris felfedezték az operációs rendszer legelső hibáját, ami egyáltalán nem vet jó fényt a Microsoftra.

Ezt követően a vállalat képviselői elismerték, hogy az új Windows nem tökéletes. A szoftveróriás egy hónappal ezelőtt mutatta be a Vistát, amely azóta elérhető a vállalati felhasználók számára, a nagyközönségnek viszont még egy hónapot kell várnia addig, amíg megvásárolhatják azt a kereskedelmi forgalomban, de az operációs rendszeren felfedezett biztonsági résnek köszönhetően máris felütötték a fejüket olyan híresztelések, miszerint az új Windows sem biztonságosabb elődjeinél.

Stephen Toulouse, a Microsoft biztonságtechnikai igazgatója ezzel kapcsolatosan ezt írta blogjában; "Egyszerűen utópia volna elvárni, hogy egy olyan termékkel rukkoljunk elő, amelyen egyáltalán nincsenek biztonsági rések." A szakember a továbbiakban úgy fogalmazott, hogy ugyan a Vista nem tökéletes, azonban ő továbbra is úgy véli, hogy hibái ellenére ez a valaha elkészített legbiztonságosabb Windows operációs rendszer. Toulouse szerint az elkövetkező hónapokban még az új Windows számos hibájára fény derül majd, ami előnyt jelent abból a szempontból, hogy így akkor még a termékbevezetést követő rövid időn belül ki tudják javítani ezeket a biztonsági réseket.
1 hozzászólás

golyo-22

18 éve, 8 hónapja és 21 napja

még a windows xp sem tőkéletes de már vista az van

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja